Wie helpt mij mijn wens te vervullen?

Actieve, hardwerkende en gezonde alleenstaande vrouw, die midden in het leven staat met nog 1 wens: moeder worden……

Wie helpt mij deze wens te vervullen?
Ik denk een kind heel veel liefde en een goed leven te kunnen bieden. Ik ben iets ouder. Het voordeel hiervan is dat ik mijn zaken goed op orde heb. Ik ben een stabiele en sociale persoonlijkheid. Ik heb een goed baan, ben financieel onafhankelijk, heb een leuk huis in het midden van het land en heb een goed netwerk om mij heen.

Ik ben op zoek naar een donor of donor plus. Nader met elkaar te bespreken of overleggen. Daarnaast zou ik het fijn vinden om elkaar iets beter te leren kennen.

Spreekt bovenstaande je aan? en denk je een rol te kunnen vervullen bij mijn wens? Stuur dan een bericht.

Wie helpt mij mijn wens te vervullen?
Naam wensmoeder
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus

Oproep

Wie helpt mij mijn wens te vervullen?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven