Wensvaders zoeken wensmoeder in Utrecht

Wij zijn twee mannen van 37 en 44 jaar uit Utrecht. We zoeken een vrouwenstel of single vrouw in Utrecht voor co-ouderschap. Samen hopen we een stabiele, liefdevolle en rijke omgeving voor onze kind(eren) te bieden.
Wij wonen in Utrecht-Oost, zijn ruim 5 jaar samen, 1,5 jaar getrouwd en een jaar geleden werd onze huidige woning opgeleverd. We werken met veel plezier in de detailhandel en voor de overheid. Nu zijn we toe aan de volgende stap: onze kinderwens vervullen. Na het overwegen van de mogelijkheden kiezen we voor co-ouderschap. Wat hierbij voor ons belangrijk is: goed contact met de moeder(s), gelijkwaardigheid, dicht(er) bij elkaar wonen en het belang van het kind als uitgangspunt. Wij hebben een warme familie en lieve vrienden die voor ons klaar staan.

We horen graag van jou/jullie!

Wensvaders zoeken wensmoeder in Utrecht
Naam Maarten & Henk-Jan
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Wensvaders zoeken wensmoeder in Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven