Wensvaders zoeken vrouw/stel in Tilburg voor co-ouderschap

Lieve wensouders,

Wij zijn sinds vijf jaar een stel, allebei rond de 30, en sinds kort neergestreken in Tilburg. We hebben allebei een vaste baan, houden van goede gesprekken, erop uit én knusheid. We zouden ons tweekoppige (intercultureel) gezin heel graag uitbreiden met een of enkele kinderen, en zouden dat graag samen doen met een vrouw of stel uit de buurt.

Als je aan deze omschrijving voldoet en het je leuk lijkt ons te leren kennen, stuur ons een berichtje!

Liefs,
Wensvaders

Wensvaders zoeken vrouw/stel in Tilburg voor co-ouderschap
Naam Wensvaderstilburg
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Tilburg
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Wensvaders zoeken vrouw/stel in Tilburg voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven