Wensvaders zoeken lieve co-moeder

Hallo allemaal,

Wij zijn Martijn (29 jaar) en Stefan (36 jaar). Na een tijdje ergens anders gewoond te hebben wonen we nu weer in Oudenbosch. Binnenkort gaan we hier een mooi nieuw huisje laten bouwen. Inmiddels zijn wij al een aantal jaar samen en willen we onze volgende mooie stap gaan zetten: het vervullen van onze kinderwens. Doneren is voor ons geen optie, want wij willen echt betrokken zijn bij ons toekomstige kind. Dat verdient een kind gewoon!

Dan even kort iets over onszelf:
Martijn is 29 jaar en staat voor de klas op een basisschool. Stefan is 36 jaar studeert sinds kort voor pedagogisch medewerker. Beide houden we van muziek. Familie en vrienden zijn voor ons erg belangrijk.

Wie weet ben jij/zijn jullie diegene die ons kan hulpen met onze kinderwens?
Stuur vooral een berichtje.

Tot ziens,
Martijn en Stefan

Wensvaders zoeken lieve co-moeder
Naam Martijn en Stefan
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Breda, Roosendaal, Rotterdam
Provincie Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland

Oproep

Wensvaders zoeken lieve co-moeder

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven