Wensvaders zoeken jou!

Beste vrouw/vrouwen,

Wij (Y en T) willen graag vaders worden met jouw hulp!

Na ruim 8,5 jaar samen te zijn, willen we onze kinderwens vervullen. Onze kinderwens was altijd al aanwezig, maar deze is alleen maar sterker geworden sinds we peetooms zijn van onze geweldige nichtjes en neefje. Onze privéomgeving kan ons daar niet bij helpen. Vandaar dat we nu op zoek zijn naar jou om onze wens in vervulling te laten gaan! Tegelijkertijd kan jouw of jullie wens mogelijk ook in vervulling gaan.

Y is 37 en komt uit Japan. Al bijna 10 jaar woont hij in Nederland. Hij werkt in de consultancy en houdt van lezen, muziek, reizen, borrelen en sporten. T is 32 en komt uit provincie Utrecht. Hij werkt bij de overheid en houdt van gamen, reizen, autosport, koken (vooral Japans natuurlijk!) en de natuur. Nu wonen we in Amsterdam, maar we verhuizen dit jaar nog naar Utrecht (stad). Het zou geweldig zijn als we op een gegeven moment een kleintje mogen verwelkomen in onze nieuwe woning!

Gelukkig woont de familie van T in Nederland. We weten nu al zeker dat zij ons kindje helemaal zullen vertroetelen. Maar, de familie van Y woont in Japan. We proberen ze elk jaar voor meerdere weken te bezoeken. Voor ons is het dan ook erg belangrijk dat ons toekomstige kindje mee mag reizen.

Wil jij ons helpen om onze wens in vervulling te laten gaan en tegelijkertijd mogelijk die van jou? Neem dan contact op! Wij willen jou of jullie graag leren kennen en bespreken graag de wensen.

Groet,
Y en T

Wensvaders zoeken jou!
Naam Y en T
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap

Oproep

Wensvaders zoeken jou!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven