Wensvaders uit Amsterdam op zoek naar een lieve wensmoeder voor co-ouderschap.

6 juni 2020

Wij zijn Eliseo en Andries (Grieks, 43 / Nederlands, 44). We zijn 12 jaar samen (8 jr getrouwd) en wij wonen in een appartement met een tuin in Amsterdam Zuid. Al een aantal jaren hebben wij een kinderwens die tot op heden onvervuld is.
We zijn op zoek naar een fijn co-ouderschap met een vrouw of lesbisch stel met een gezamenlijke kinderwens, verdeling van co-ouderschap is bespreekbaar. We vinden het belangrijk om gemeenschappelijke interesses te delen. En niet alleen co-ouder worden, maar ook goede vrienden. We zijn meer dan flexibel over de invulling van het co-ouderschap.
Eliseo werkt bij een universiteit als econoom. Andries is verpleegkundige en werkt in een revalidatiecentrum.
We houden van (verre) reizen maken, natuur, film, eten (we zijn allebei goede koks), afspreken met vrienden, musea, korte excursies binnen NL, fietsen, hardlopen.
We kijken er naar uit je te ontmoeten, stuur vooral een bericht! 🙂
Eliseo & Andries

Naam Eliseo en Andries
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
  5x bezocht sinds 6 juni 2020

Oproep

Wensvaders uit Amsterdam op zoek naar een lieve wensmoeder voor co-ouderschap.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>