Wensvaders uit Amsterdam op zoek naar een lieve wensmoeder voor co-ouderschap.

Wij zijn Eliseo en Andries (Grieks, 43 / Nederlands, 44). We zijn 12 jaar samen (8 jr getrouwd) en wij wonen in een appartement met een tuin in Amsterdam Zuid. Al een aantal jaren hebben wij een kinderwens die tot op heden onvervuld is.
We zijn op zoek naar een fijn co-ouderschap met een vrouw of lesbisch stel met een gezamenlijke kinderwens, verdeling van co-ouderschap is bespreekbaar. We vinden het belangrijk om gemeenschappelijke interesses te delen. En niet alleen co-ouder worden, maar ook goede vrienden. We zijn meer dan flexibel over de invulling van het co-ouderschap.
Eliseo werkt bij een universiteit als econoom. Andries is verpleegkundige en werkt in een revalidatiecentrum.
We houden van (verre) reizen maken, natuur, film, eten (we zijn allebei goede koks), afspreken met vrienden, musea, korte excursies binnen NL, fietsen, hardlopen.
We kijken er naar uit je te ontmoeten, stuur vooral een bericht! 🙂
Eliseo & Andries

Wensvaders uit Amsterdam op zoek naar een lieve wensmoeder voor co-ouderschap.
Naam Eliseo en Andries
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Wensvaders uit Amsterdam op zoek naar een lieve wensmoeder voor co-ouderschap.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven