Wensvaders uit Almere zoeken co-ouder(s)

Wij zijn T. (40) en C. (34), een ‘dynamisch duo’ dat al 8 jaar samen door het leven danst, waarvan 2 jaar officieel getrouwd.

Wie zijn wij? T. is programmeur en werkt in de e-health. Verder is hij druk bezig met zijn master te behalen in klinische psychologie, die hij dit jaar hoopt af te ronden.
C. is werkzaam als arts. Zijn hart ligt bij het ondersteunen van zieke patiënten in een moeilijke tijd.

Als koppel doen we graag dingen samen; van Escape rooms tot aan bordspelletjes; van filmmarathons tot aan strandwandelingen.

Nu, te midden van onze carrières, hebben we altijd al gedroomd van het toevoegen van een kleine spruit aan ons team. Daarom zijn wij op zoek naar gelijkgestemde wensouders – of je nu single bent of ook deel uitmaakt van een powerkoppel – om samen een liefdevol gezin mee te vormen.

We verlangen naar een vorm van co-ouderschap met anderen, waarbij stabiliteit, communicatie en support hand in hand samen gaan. Ouderschap zien wij als een teamavontuur, waar niemand er alleen voor staat. Samen vormen wij een krachtig team.

Als dit avontuur je/jullie aanspreekt en je bent/jullie zijn klaar voor co-ouderschap, laten we dan in gesprek gaan en ontdekken of we mogelijk een goede match zijn!

Wij kijken uit naar je/jullie berichtje!

Veel liefs,

T. en C.

Wensvaders uit Almere zoeken co-ouder(s)
Naam T
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Almere
Provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Wensvaders uit Almere zoeken co-ouder(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven