Wensvaders (regio Eindhoven) zoeken wensmoeder(s)/wensouders voor co-ouderschap

Wij zijn Peter en Martijn, samen sinds 2013 (inmiddels verloofd) en wonen in de omgeving van Eindhoven. Hoewel wij een heel fijn, stabiel en steeds duurzamer (voor ons niet geheel onbelangrijk) leven hebben is de wens enorm groot om ouders te worden via co-ouderschap.

Peter is 37 jaar en werkt in de creatieve sector, is gek op dier en natuur en haalt naast zijn werk energie en ontspanning uit het buitenleven; sporten, tuinieren en het verzorgen van onze kippen.
Martijn is 28 jaar en werkt ook in de creatieve sector, bezoekt graag een museum en vind zijn rust en ontspanning d.m.v. te koken, een boek te lezen, te schilderen en te yoga-en.

Ondanks dat onze hobby’s soms verschillen (eigen tijd is ook fijn) vinden wij het heerlijk om samen een stad te bezoeken. Daarnaast vinden wij het ook lekker de bossen in te gaan of gewoon thuis te zijn en te genieten en waarderen van wat wij hebben. Wij hebben ons droomhuisje gevonden waarin beide werelden binnen handbereik zijn.
Daarnaast halen wij energie uit afspraakjes met familie en vrienden en maken wij ook bewust tijd vrij voor elkaar. Naast een dosis humor en niet altijd alles te serieus te nemen vinden wij communicatie zeer belangrijk. Alles moet altijd bespreekbaar kunnen zijn binnen een relatie/gezin/co-ouderschap.

Naast dat wij hele leuke ooms zijn is er altijd al het gevoel geweest om papa te worden. Wij hebben veel liefde te geven en zouden graag ons toekomstig kindje een liefdevol en kleurrijk leven willen bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de stabiliteit kunnen geven die een kind verdient. Wij hopen in contact te kunnen komen met een wensmama of wensouders die hetzelfde gevoel heeft/hebben en uit willen dragen. Wij denken zelf aan een co-ouderschap van 50/50. Uiteraard staat het belang van het kind altijd voorop. Wij hopen via deze weg een match te kunnen vinden waarbij we eerst de tijd willen nemen om elkaar te leren kennen. En waar hopelijk het mooiste wat er bestaat uit voort kan komen!

Wensvaders (regio Eindhoven) zoeken wensmoeder(s)/wensouders voor co-ouderschap
Naam Peter en Martijn
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Wensvaders (regio Eindhoven) zoeken wensmoeder(s)/wensouders voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven