Wensvaders Overijssel zoeken wensmoeder(s)

Wij zijn op zoek naar een wensmoeder(s) voor co-ouderschap. We werken beiden in de zorg en zijn al geruime tijd bezig om een geschikte moeder(s) te vinden, echter blijkt dit nog niet zo gemakkelijk te zijn. Wij beschikken beiden over een groot hart en zouden graag vader willen worden zodat we onze liefde door kunnen geven. nieuwsgierig geworden mail ons dan gewoon.

Graag alleen serieuze reacties, geen wensmoeders die alleen een donor zoeken.

Wensvaders Overijssel zoeken wensmoeder(s)
Naam Ferdie & Ray
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Overijssel

Oproep

Wensvaders Overijssel zoeken wensmoeder(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven