Wensvader(s) gezocht voor Donor Plus of Co-Ouderschap

3 juli 2020

Beste Wensvader(s),

Het klinkt wellicht een beetje gek dat ik op zoek ben naar Donor Plus of Co-Ouderschap (beide zijn immers anders), maar toch sta ik open voor beide varianten.

Ik ben zelf een 36 jarige vrouw uit Utrecht met een leuk sociaal leven met een eigen huisje, (appel)boompje en beestjes (konijnen en katten). Hierbij mis ik nog een kindje!

Voor zowel Co-Ouderschap als Donor Plus vindt ik het belangrijk dat je een klik met elkaar hebt, en elkaar kan vertrouwen en dezelfde waarden en normen hebt. Mijn ideale plaatje zou 50/50 Co-Ouderschap zijn, maar ik heb gemerkt dat de zoektocht in de regio Utrecht toch lastig is en daarom wil ik nu ook de mogelijkheid van Donor Plus onderzoeken of een andere verdeling van Co-Ouderschap. Hierbij zou ik het belangrijk vinden dat het kind ook een vaderfiguur heeft en die een band met het kind wil opbouwen door minimaal 2 keer per maand een dag met het kind wil doorbrengen.

Qua opvoeding vind ik het erg belangrijk dat het kind zichzelf kan zijn. Daarnaast wil ik het kind niet dopen of religieus opvoeden. Met het kind wil ik mijn liefde voor reizen, dieren, sci-fi en fantasy (films, lezen, tv-series en anime), bordspellen en computerspellen delen! Hoewel het natuurlijk helemaal aan het kind zelf is wat het leuk vind. Wellicht totaal iets anders!

Herken je wat in deze oproep en zou je kennis willen maken, neem gerust contact met mij op.

Groetjes, Emma

NaamEmma
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wensDonor Plus, Co-ouderschap
ProvincieFlevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Wensvader(s) gezocht voor Donor Plus of Co-Ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>