Wensvader(s) gezocht voor co-ouderschap – regio Hilversum

Hoi zoekende papa’s!

Ik ben 37, gek op kinderen en wil graag stappen nemen om moeder te worden. Ik zoek een leuke man die een actieve rol wil spelen, maar geen fulltime vader kan/wil zijn.

Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, dat zou ik mijn kind dan ook graag willen leren. Het belangrijkste vind ik daarnaast dat mijn kindje zich geliefd en veilig voelt. Ik denk dat ik een zorgzame moeder ben, die heel veel liefde kan geven.

Omdat ik het belangrijk vind dat mn kindje in een liefdevol en veilige sfeer opgroeit, wil ik genoeg tijd besteden om mijn partner in dit proces te leren kennen, een fundering te leggen en samen te ontdekken hoe wij in de toekomst onszelf en ons kind gelukkig maken.

Lijkt je dit wat? Laten we dan gewoon eens afspreken om te kijken of de klik er is en te bespreken wat we beide belangrijk vinden.

Iets over mij
* Ik ben nu 9 jaar ondernemer en help bedrijven klantgericht te innoveren.
* Ik woon nu sinds een half jaartje in Hilversum met mijn kat Bennie.
* Het kan zijn dat ik een kleine dropverslaving heb.
* Ik doe een NLP opleiding en sta hierdoor bewust en positief in het leven.
* Ik denk graag in oplossingen en haal plezier uit nieuwe dingen leren.
* Ik sport graag en hou van de hei en het strand.

Wensvader(s) gezocht voor co-ouderschap – regio Hilversum
Naam Ally
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Zaanstad, Randstad, Zaanstreek
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensvader(s) gezocht voor co-ouderschap – regio Hilversum

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven