Wensvader(s) gezocht voor co-ouderschap in de regio Leiden

Beste wensvader(s),

Ik ben een wensmama van 28, heb in Amsterdam gestudeerd maar woon inmiddels al een aantal jaar in Leiden, waar ik een fijne vaste baan heb. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het bezoeken van vrienden en familie, spelletjesavonden en het maken van wandelingen. Zodra het weer kan hoop ik ook pilates weer op te pakken en verre reizen te kunnen maken.

Nu ik net als in mijn jeugd weer in een klein, overzichtelijk stadje woon begint mijn kinderwens langzamerhand te kriebelen. Eigenlijk heb ik altijd gedacht dat ik deze wens in mijn eentje zou vervullen maar sinds ik me ben gaan verdiepen in het roze ouderschap wist ik direct dat dit bij mij past. Ik zou graag een sterke vriendschap met de wensvader(s) opbouwen. Het liefst zou ik willen gaan voor co-ouderschap met een 60/60 verhouding waarbij we ook gezamenlijk als gezin tijd doorbrengen. Dit lijkt me niet alleen heel gezellig maar ook een warme en veilige basis bieden voor een kind. Op termijn zou ik misschien ook wel voor een tweede kindje open staan.
Als je/jullie denken dat er een klik zou kunnen zijn dan hoor ik graag van jou/jullie.

Liefs, A

Wensvader(s) gezocht voor co-ouderschap in de regio Leiden
Naam A
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Leiden
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Wensvader(s) gezocht voor co-ouderschap in de regio Leiden

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven