Wensvader(s) gezocht – regio Rijnmond-Zuid

Hallo wensvader(s)!

Leuk dat je de moeite neemt om mijn oproep te lezen. Net als jij/jullie heb ik een grote kinderwens en neem ik nu de stap om mij te oriënteren op de mogelijkheden van “intentioneel co-ouderschap”.

Ik ben een enthousiaste, actieve, vrolijke, positieve en sociale vrouw van 38. Mijn leven heb ik goed voor elkaar met mijn lieve dochter van bijna 6, vrienden en familie. We hebben een fijn huis met tuin in een kindvriendelijke omgeving en twee lieve katten. Ik werk al 14 jaar bij dezelfde werkgever (semi-overheid) en heb een goede balans tussen werk en privé. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, wandel ik in de natuur of ben ik aan het klussen.

Ik ben een zeer actieve ouder; van spelletjes spelen tot fietsen, picknicken, dierentuin en speeltuinen bezoeken. Ook houden we erg van op vakantie gaan (wintersport, kamperen etc.). Ik heb zelf veel van de wereld gezien en hoop dit ook met mijn kind(eren) te kunnen doen!

Ik gun mijn kind(eren) een mama, maar zeker ook een papa (of twee papa’s)! Mijn voorkeur is dan ook om dit traject in te gaan met een man of een mannenstel, waarbij de man/beide mannen een actieve ouderrol vervullen. Het lijkt mij mooi om als een soort van “modern family” te fungeren en regelmatig gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Natuurlijk zou het leuk zijn als het kind (eventueel) opa’s, oma’s, ooms en/of tantes erbij krijgt.

Wat ik zoek is een open-minded mannenstel (of alleenstaande man), die het belang van het kind voorop stelt. Vanzelfsprekend moeten wij een goede klik hebben en een vertrouwensband opbouwen om een stabiele basis te creëren.

Het zou fijn zijn om wensvaders te ontmoeten die in de omgeving van Schiedam-Spijkenisse-Barendrecht (willen) wonen. Wat betreft de “regeling” denk ik (in eerste instantie) aan: om het weekend en bijvoorbeeld een vaste doordeweeks dag.

Spreekt het bovenstaande jou/jullie aan? Dan kom ik graag in contact!

Groetjes!

Wensvader(s) gezocht – regio Rijnmond-Zuid
Naam Moderne Familie Wensmoeder
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Wensvader(s) gezocht – regio Rijnmond-Zuid

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven