Wensvader(s) gezocht in Limburg!

Dag lieve wensvader(s),

Via deze weg zou ik graag in contact komen met een homosexuele man of koppel, die net als ik een kinderwens heeft en dit in co-ouderschap wil vormgeven. Liefst uit Limburg, zodat we niet al te ver van elkaar wonen:).

Ik ben 34, ben al een aantal jaar single en dat bevalt goed, maar ik heb wel een groeiende kinderwens. Al een tijdje denk ik na over de mogelijkheid van co-ouderschap, omdat het me een heel mooie vorm lijkt om een kind op te voeden. Je kiest samen extra bewust voor dat kind, voor hoe je tussen elkaar opvoedtaken wilt verdelen en wat je je kind zou willen meegeven.

Ik heb een creatief beroep, ben nieuwsgierig aangelegd en probeer altijd open te staan voor nieuwe indrukken en perspectieven. Mijn vrienden zeggen dat ze me graag hardop horen denken, dat ik sensitief ben en met humor en flexibiliteit in het leven sta.

In gesprekken over co-ouderschap lijkt het me fijn om samen zowel inhoudelijk als praktisch op te trekken in de opvoeding. Ik vind het dus belangrijk dat we elkaar goed leren kennen. Ik hoor graag hoe je in het leven staat, en welke waarden/ervaringen/vaardigheden je een kind zou willen meegeven.

Mocht dit bericht je/jullie aanspreken, laat dan maar iets weten!

Wensvader(s) gezocht in Limburg!
Naam H
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Maastricht
Provincie Limburg (NL), Limburg (B)

Oproep

Wensvader(s) gezocht in Limburg!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven