Wensvader(s) gezocht in Den Haag

Hoi mannen,

Ik ben een blanke vrouw met blauwe ogen en licht bruin haar, van 29 jaar, uit Den Haag. Ik ben erg gelukkig met mijn leven, maar ik zou dit graag willen verrijken met een kind. Ik gun mijn kind ook een vader. Maar daarnaast zou ik het zelf ook heel mooi vinden om het geluk van een of twee kinderen, te delen met een goede vriend. Hoe leuk zou het zijn om af en toe gezamelijk er op uit te gaan of gezellig te tafelen?

Ik ben HBO geschoold, werk als ambtenaar en heb een huisje met tuin. Ik ben rustig, nuchter, soms grappig, af en toe direct, maar wel sympatiek. Ook ben ik best handig en maak ik graag dingen, vooral van gerecycled materiaal. Ik houd van het goede leven, maar ik probeer daar wel balans in te houden door ook redelijk bewust te leven. Zowel rondom eigen gezondheid als die van de aarde met alles wat er leeft. Daar voel ik me fijner bij, maar ik zal die mindset nooit bij anderen opdringen. Ik vind het belangrijk om een kind zelf keuzes te laten maken, uiteraard wel passend bij de leeftijd. Denk aan zelf kritisch na denken, eigen mening vormen, zichzelf te zijn en uiten. Uiteindelijk hoop ik daarmee een gelukkig mens op de aarde te zetten, dat weet wie die is, wat die wil en zelfvertrouwen heeft. Maar ook anderen accepteren is iets waar ik aandacht aan zal schenken.

Wat ik hoop te vinden in een vader voor mijn toekomstige kind is een lief, empatisch, open minded persoon. Bonus als je humor hebt. Dubbele bonus als je ouder(s) hebt die graag grootouder(s) wil(len) worden. Verder vind ik het wel echt belangrijk dat je voor diversiteit en gelijkwaardigheid bent en tegen uitsluiting of discriminatie.

Verschillende kleuren in de familie zie ik als iets moois. Het belangrijkst vind ik dat we het goed met elkaar kunnen vinden, dat we samen veel zullen lachen en dat we ons ook kunnen vinden in elkaars ouderschapsstijl.

Mocht deze beschrijving je aanspreken, stuur vooral een reactie. Ik kijk er naar uit om je te leren kennen!

Wensvader(s) gezocht in Den Haag
Naam S
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Den Haag
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Wensvader(s) gezocht in Den Haag

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven