Wensvader(s) gezocht in de randstad

Hallo lieve wensvader(s),

Ik ben een 38-jarige vrouw (single, hetero) en ik woon met heel veel plezier in Den Haag. Ik ben op zoek naar een homo man alleen/stel om samen een liefdevolle familie mee te starten.

Ik ben positief ingesteld, sociaal, tolerant, sportief, breed geïnteresseerd, en houd van het strand.

Mijn vrienden en familie zijn heel belangrijk, en ik zie ze dan ook graag. Als het weer en mijn agenda het toelaat ben ik een fanatieke surfer en doe dat al een aantal jaren graag. Sinds kort ook trotse bezitter van mijn eigen materiaal. Verder sport ik regelmatig (hockey en padel), maar ik ben ook altijd te porren om weer een nieuwe sport uit te proberen.

Ik heb lang in het buitenland gewoond, en ook veel gereisd voor mijn werk en privé. Inmiddels reis ik niet meer zoveel voor mijn werk en werk ik zowel in de financiële sector als in de zorg. In mijn vrije tijd ga ik nog wel graag op vakantie zowel dichtbij als ver weg. Ik heb vrienden over de hele wereld wonen, en vind het leuk andere culturen te ontdekken. Ik houd van de bebouwde omgeving en architectuur, muziek, lezen en koken. Ik houd van kunst, maar ik ben geen frequente museum bezoeker.

Om invulling te geven aan mijn kinderwens ben ik op zoek naar een man of mannenstel voor co-ouderschap. Ik vind het belangrijk dat er een goede vriendschap is tussen de ouders, we op dezelfde manier in het leven staan, en voor elkaar klaar staan als het nodig is. Het zou leuk zijn als wij ook gemeenschappelijke interesses delen. Ik ben daarom flexibel in de verdeling van de tijd (maar minimaal 50% bij mij), en dit is afhankelijk van de afstand tussen de ouders en de wensen van de vader(s).

Ik hoop snel wat van jullie te horen!

Wensvader(s) gezocht in de randstad
Naam Luka
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Den Haag
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Wensvader(s) gezocht in de randstad

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven