Wensvaders gezocht in de omgeving van Oost Brabant, Zuid Gelderland en Noord Limburg

We zijn een hetero stel waarvan de man geen kinderen kan krijgen. We zijn op zoek naar een wensvader die samen met ons een kindje in co ouderschap wil krijgen en opvoeden. Door omstandigheden kunnen wij het kindje niet 50 procent van de tijd bij ons hebben. Het kindje zal grotendeels bij de wensvader(s) zijn en bijvoorbeeld in een deel van de weekenden en vakanties bij ons. Er is wel een erfelijkheid aanwezig maar het ziekenhuis kan de erfelijkheid voorkomen. Zelf wonen we in de omgeving van Uden en Oss. Tot binnenkort.

Wensvaders gezocht in de omgeving van Oost Brabant, Zuid Gelderland en Noord Limburg
Naam Wensvaders gezocht in de omgeving van Oost Brabant, Zuid Gelderland en Noord Limburg
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Homo man alleen, Mannenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Oss, Venlo
Provincie Gelderland, Limburg (NL), Noord-Brabant

Oproep

Wensvaders gezocht in de omgeving van Oost Brabant, Zuid Gelderland en Noord Limburg

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven