Wensvader voor Vrouw, regio Tiel, GLD of daarbuiten.

Beste toekomstige moeder,

Als je hier bent, begrijp je waarschijnlijk het verlangen naar het ouderschap, naar het delen van liefde en zorg voor een nieuw leven. Misschien heb je nog niet de juiste partner gevonden om dit avontuur mee te beginnen, maar je bent vastbesloten om je droom van het ouderschap waar te maken, ongeacht de omstandigheden.

Ik ben hier om je te vertellen dat je niet alleen bent. Ik deel dezelfde droom. Ik geloof dat het ouderschap niet gebonden is aan traditionele paden. Het draait allemaal om liefde, toewijding en de wens om een gezin te stichten, ongeacht hoe dat eruit ziet.

Als je op zoek bent naar een wensvader om deze reis mee te maken, laten we dan praten. Laten we elkaar leren kennen, onze dromen en verwachtingen delen, en beslissen of we samen deze mooie reis willen maken. Laten we samen een sterke basis leggen voor een liefdevol gezin, gebaseerd op respect, begrip en ondersteuning.

Als dit resoneert met wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Laten we samen bouwen aan een toekomst vol liefde en geluk.

Mensen omschrijven mij als vriendelijk, volwassen, humoristisch, sociaal en inlevend. Ik heb HBO denkniveau.
Ik ben op zoek naar een moeder voor mijn kind. Ik wens de biologische en juridische vader te worden. Qua opvoeding sta ik open voor een 50/50 aanpak maar een andere verdeling is ook bespreekbaar, afhankelijk van jouw wens.

Wachtend op jouw reactie.

Wensvader voor Vrouw, regio Tiel, GLD of daarbuiten.
Naam Wensvader
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Drenthe, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Wensvader voor Vrouw, regio Tiel, GLD of daarbuiten.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven