Wensvader opzoek naar Wensmoeder of Moeders.

Ik heb al jaren een kinderwens, gesproken met een vriend die ook een kinderwens heeft toen zei hij mij dat Meer Dan Gewenst bestaat.
Ik zou graag in contact willen komen met een moeder of wens moeders die ook zo een droom hebben om een kind samen op te voeden.
ik zou dat heel fijn vinden om die kinder droom waar te maken.

Wensvader opzoek naar Wensmoeder of Moeders.
Naam Frichoe
Ik ben homo man met partner, maar partner bemoeit zich niet met kind.
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Wensvader opzoek naar Wensmoeder of Moeders.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven