Wensvader in Groningen zoekt co-ouderschap

Hoi!

Ik ben Marcel en 48 jaar oud en woon in Groningen, vlakbij het centrum. Eigenlijk heb ik altijd al een kinderwens gehad. Vooral na het beëindigen van mijn relatie drie jaar geleden is die wens sterker geworden.
Ik zoek een leuke vrouw of vrouwenstel, het liefst uit het noorden van het land. Graag zou ik voor een gezamenlijke opvoeding in een 50/50 co-ouderschap willen gaan, waarbij het belang van ons kindje voorop staat.
Samen een goede band opbouwen vind ik belangrijk. Het lijkt mij geweldig om samen ons kindje op te voeden.

Iets over mezelf. Na mijn studie heb ik een leuke, afwisselende baan aan de Rijksuniversiteit Groningen. Verder hou ik van fietsen, wandelen, reizen, fotografie, films en muziek. Ik ben een rustige, sociale jongeman, die positief in het leven staat. Ik spreek graag met mijn vrienden af en heb een goed contact met mijn familie.

Mocht ik je / jullie interesse hebben gewekt, dan hoor ik graag van je / jullie.

Wensvader in Groningen zoekt co-ouderschap
Naam Marcel
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Groningen
Provincie Drenthe, Groningen

Oproep

Wensvader in Groningen zoekt co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven