Wensvader

ik ben Driss en ik woon in Arnhem. Heb goed normen en waarden en ben eerlijk en goed voor iedereen. Dat is voor mij belangrijk want ik geloof dat als je goed bent en netjes ontmoet je ook goede mensen. Daarbij ben ik ene positief mens en een harde werker.
Ik heb eigenlijk alles wat ik wil maar ik heb altijd vader willen worden.
Kom uit een grote familie en al mijn broers en zussen hebben kinderen en ik ben dol op hen en zij op mij
Maar het is toch anders dus ik zoek een vrouw, die net als ik heel graag moeder wilt worden en dit samen wilt delen. Het hoeft geen relatie te zijn of huwelijk maar wel een goede vriendschap en dat we beide van kinderen houden en verantwoordelijk zijn. Voor de rest is alles bespreekbaar. Ik heb veel respect voor vrouwen.

Wensvader
Naam Driss
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Biseksuele vrouw alleen, Lesbische vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Gelderland

Oproep

Wensvader

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven