Wenspapa(‘s) gezocht voor co-ouderschap (omgeving Rotterdam) of donorplus (Benelux)

Wij zijn M & D (40 & 34), zijn 3 jaar samen en wonen in centrum van Rotterdam. M werkt in de IT en D als adviseur in de AGF-sector.

M ontspant graag met versgemalen filterkoffie, een boek, videogame of film, D trekt er het liefst op uit met rugzak en tentje. Samen gaan we graag wandelen in de natuur of we bezoeken we theater, musea en concerten of nieuwe restaurantjes. Wat dat betreft zijn we echt stadsmensen! We hechten veel waarde aan de diversiteit die de stad biedt, op alle vlakken. Daarnaast brengen we veel tijd door met vrienden en (chosen) family. Ook vinden we het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn, zowel lokaal als globaal.

We voelen veel voor een co-ouderschap of donorplus vorm, waarin een goede band met de vader(s) met ons en met natuurlijk het kind een belangrijke rol speelt. Het lijkt ons fijn als we allemaal een actieve en betrokken rol hebben bij de opvoeding. De verdeling en hoe dit er concreet uit zou moeten zien is wat ons betreft bespreekbaar. Als we voor co-ouderschap gaan is het voor ons wel belangrijk dat je/jullie in omgeving Rotterdam wonen als donor is dat minder belangrijk. We willen graag samen een warme en liefdevolle omgeving bieden, waarin een kind de ruimte krijgt om zichzelf te zijn.

Spreekt ons berichtje je aan, dan horen we graag van je (of jullie)!

Wenspapa(‘s) gezocht voor co-ouderschap (omgeving Rotterdam) of donorplus (Benelux)
Naam Doramai
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Rotterdam
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Wenspapa(‘s) gezocht voor co-ouderschap (omgeving Rotterdam) of donorplus (Benelux)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven