Wensouders gezocht in Oost Brabant

We zijn een hetero stel waarvan de man geen kinderen kan krijgen. We wonen in de omgeving van Uden. We zijn op zoek naar een wensvader die grotendeels voor het kind wil zorgen. Wij kunnen niet constant voor een kind zorgen. Zelf heb ik de ziekte van strumpell is erfelijk maar ziekenhuis gaat erfelijkheid voorkoming toepassen . We kunnen de afspraken vastleggen. Tot binnenkort!

Wensouders gezocht in Oost Brabant
Naam Wensouders gezocht in Oost brabant
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Homo man alleen, Mannenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Nijmegen, Oss
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Wensouders gezocht in Oost Brabant

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven