Wensmoeder(s) regio Zwolle gezocht

Hoi! Wij zijn een mannenstel van 36 en 39 met een grote kinderwens. Wij wonen in de binnenstad van Kampen, in de buurt van Zwolle.
Graag komen wij in contact met een vrouw alleen (of stel) die net als ons de wens heeft om samen een kind groot te brengen.
Wij hebben beiden een leuke baan en een actief sociaal leven. Familie en vrienden staan bij ons bovenaan. Daarnaast zijn wij het favoriete logeeradres voor onze neefjes en nichtjes 😉
In onze vrije tijd gaan wij graag op pad: theater, etentjes, festivals, het bos in met onze hond, maar ook lekker thuis zijn is fijn.

Het lijkt ons leuk om jou / jullie te ontmoeten om elkaar beter te leren kennen, dus stuur gerust een berichtje.

Groetjes!

Wensmoeder(s) regio Zwolle gezocht
Naam Wenspappa’s uit Kampen (regio Zwolle)
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Apeldoorn, Deventer, Lelystad, Zwolle
Provincie Flevoland, Gelderland, Overijssel

Oproep

Wensmoeder(s) regio Zwolle gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven