Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap in Utrecht

Ben je, of zijn jullie, die leuke vrouw(en) die samen met ons een kind willen laten opgroeien in een liefdevolle en zorgzame omgeving? Wij -Alexander en Arjan- komen dan graag met je in contact. We zijn ons nu al enige tijd aan het oriënteren en vinden het tijd voor een oproepje. We hopen je de komende maanden steeds beter te leren kennen en geloven sterk in het opbouwen van een vriendschappelijke relatie voordat we dit nieuwe hoofdstuk met elkaar gaan schrijven.

Alexander is 35 jaar en hij werkt met veel plezier als IT-consultant. Arjan is 34 en zijn toekomst ligt in het onderwijs. Samen zijn we authentiek, betrokken, eerlijk en na 5 jaar huwelijk elke dag nog steeds een beetje verliefd.

We wonen met veel plezier in Utrecht. Dit is de stad waar we het afgelopen jaar een sfeervol oud huisje hebben gekocht. We houden van het leven in de stad, onze vrienden, familie en buren, etentjes, series, spelletjes, wielrennen, muziek (elektronisch of klassiek), cultuur en festivals. Verder genieten we van actieve vakanties en proberen we zo bewust mogelijk onze keuzes te maken.

De wens voor het co-ouderschap komt in de eerste plaats voort uit een gevoel. Een gevoel om van betekenis te willen zijn voor een kind dat opgroeit tot een unieke persoonlijkheid. Voor ons is het erg belangrijk dat we vanuit vertrouwen samen naar het co-ouderschap toe groeien. 50/50 is het uitgangspunt, en natuurlijk komen we daarnaast zo veel mogelijk met z’n allen bij elkaar om het extra gezellig te maken.

We kunnen niet wachten om jou of jullie beter te leren kennen.

Groetjes,
Alexander en Arjan

Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap in Utrecht
Naam Arjan
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap in Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven