Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap in Limburg

Hallo lieve wensmoeder(s)

Leuk dat je mijn oproepje leest. 🙂
Ik wil mij graag even kort voorstellen: Ik ben een single man van 29 jaar oud en woonachtig in Zuid-Limburg. Ik leef zelf gezond en sportief, voornamelijk met mountainbiken en (recreatief) zwemmen. Verder beschouw ik mijzelf als een vrolijk, zorgzaam, rustig en betrouwbaar persoon en vind ik communicatie en afspraken een belangrijk perspectief.

Ik ben een echt ‘familie mens’ om zo maar te zeggen. Ik wordt gezien binnen mij familie als een liefdevolle neef wat altijd klaar staat voor de familie. Regelmatig komen mijn neefjes en nichtjes een weekendje langs en/of een gedeelte van een vakantie, wat altijd veel plezier en een feestje is. En zo is mijn kinderwens steeds sterker en sterker geworden.

Ik wil graag een gedeelte betrokken zijn bij de opvoeding, vandaar dat ik op zoek ben naar wensmoeder(s) wat open staan voor co-ouderschap. Alles is nog bespreekbaar met betrekking tot het co-ouderschap, uiteraard alles in het belang van het kind! Het belangrijkste om mee te beginnen is elkaar eerst te leren kennen, om zo samen onze mooie kinderwens in vervulling te laten gaan. Wil je graag meer weten, stuur dan gerust een berichtje dan vertel ik je graag meer.

Groetjes en misschien tot snel!

Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap in Limburg
Naam Wensvader
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Limburg (NL)

Oproep

Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap in Limburg

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven