Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap in de regio Zwolle

Het allermooiste wat me is overkomen in het leven is om papa te worden van een prachtig, lief en vrolijk wonder. Dit zegt gelijk hoeveel het voor mij betekent om mijn zoontje een halfzusje of halfbroertje te geven.

Ik heb voor het co-ouderschap gekozen om het kindje te laten opgroeien met een moeder(s) en een vader. Ben flexibel in de regeling waarbij ik denk aan een 50/50% co-ouderschap.

Mijn zoontje is geboren in een intentioneel co-ouderschap. Ik heb mijn zoontje ieder weekend één dag, en zo af en toe één keer in de twee weken een weekenddag. Heb meer dan voldoende tijd doordeweeks als in het weekend om een tweede co-ouderschap aan te gaan. Ik ben single, homoseksueel en 33 jaar jong en zoek een co-ouderschap in de regio Zwolle. Voor de rest ben ik zorgzaam, betrokken, en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Ik zoek naar een vrouw of vrouwenstel die op zoek is naar een wensvader voor co-ouderschap. En die er alles voor over heeft om het kindje een liefdevolle, vertrouwde en veilige omgeving te geven.

Het kindje een thuis bieden waar het zich lekker op haar of zijn gemak voelt, waar het zichzelf kan en mag zijn en waar wij samen als ouders de gemeenschappelijke taken en verantwoordelijkheden voor mogen dragen. Wat is er mooier dan dat?

Vind het leuk om ruim de tijd te nemen om elkaar beter te leren kennen, om zo vanaf het allereerste moment een stabiele fundering te leggen voor wat er later komen gaat. Ook lekker jezelf kunnen zijn bij elkaar en je op je gemak voelen, daar is het waar het voor mij om draait.

Spreekt mijn oproep je/jullie aan, mail gerust, ik zie graag je/jullie reactie tegemoet.

Hartelijke groet,
Wensvader.

Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap in de regio Zwolle
Naam Wensvader
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Drenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel

Oproep

Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap in de regio Zwolle

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven