Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap!

Beste wensmoeder(s),

Wij zijn Ivo en Martin en wonen in Utrecht en zijn inmiddels (bijna) 8 jaar samen. Martin is advocaat en Ivo is jurist en we zijn beiden 44 jaar. We houden van reizen, sporten geregeld in de gym, genieten van lekker koken en maken daarnaast graag lange wandelingen met onze hond in zowel het binnen- als in het buitenland. Dit alles in het pre-coronatijdperk :-). Verder kun je ons peddelend door de Utrechtse grachten tegenkomen met onze kajaks. We hebben een fijne vriendenkring en familie om ons heen.

We genieten van het leven en tegelijk kriebelt een kinderwens. Wat geeft meer zin en vreugde in het leven dan een kleine hummel? Om ons verder hierop te oriënteren zetten we daarom deze stap op deze site.

Vertrouwen is de sleutel bij een eigentijdse gezinssituatie. Verschillen zullen er immers zijn. Belangrijk is elkaar te versterken, te respecteren en te steunen. Grotendeels dezelfde kijk op het leven en opvoeding spelen daarbij een belangrijke rol. Het zou mooi zijn als we met deze uitgangspunten een stabiele basis in een warme en veilige omgeving voor een kindje weten te creëren. Want gewenst wordt deze kleine zeker! De vorm en invulling van een co-ouderschap bespreken we graag in overleg.

Nieuwsgierig? Graag komen we in contact.

Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap!
Naam Ivo
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Utrecht

Oproep

Wensmoeder(s) gezocht voor co-ouderschap!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven