Wensmoeder(s) gezocht regio Amersfoort

Wij, Sander (46) en Pim (35), zijn op zoek naar een wensmoeder of wensmoeders. Inmiddels zijn we al ruim 14 jaar samen en is de wens om co-ouderschap aan te gaan groter dan ooit.
We wonen samen met onze hond en kat in Amersfoort, waar we ook niet weg willen.

Sander werkt als planner op de storingsdesk van een technisch bedrijf in Utrecht, Pim werkt als monteur in de buitendienst in de Randstad. Dat werk is natuurlijk nodig om het huis te kunnen betalen, maar belangrijker nog: ons verlangen naar de azuurblauwe zee van Kroatië te kunnen betalen. Want werken is leuk, maar vakantie is beter 🙂 En dat hopen we natuurlijk ook in de toekomst te kunnen doen met een gezinnetje dat compleet is.

Onze weekenden worden gevuld met gezellige uitjes en op regelmatige basis hebben we weekendpleegkinderen over de vloer.
Sander houdt niet van politiek en Pim niet van fantasy, wat onze gezamenlijke tv kijk keuzes soms spannend maakt. Gelukkig hebben we allebei een gezonde dosis (soms wat zwarte) humor en maakt ons dat, volgens ons in ieder geval, het perfecte koppel.

Wat ons ontzettend blij zou maken, is als we in contact komen met een vrolijk(e) en stabiel(e) wensmoeder/lesbisch stel, met een gezonde en nuchtere kijk op het leven. Het mag wel een beetje vreemd zijn, normaal is ook zo saai.
Een co-ouderschap van 80-20 verdeling (waarbij ons kind doordeweeks bij de moeder(s) verblijft en 2 a 3 weekenden per maand en ongeveer de helft van de vakanties bij ons is) lijkt ons voor het kind het mooist, zodat wekelijks verhuizen niet hoeft en we toch dichtbij en betrokken kunnen zijn.

Denk jij: Die 2 zijn mij vreemd genoeg, dan komen we graag in contact om eens een drankje te drinken en te kijken of wij de ware pappa’s zijn voor ons gezamenlijke kind.

Wensmoeder(s) gezocht regio Amersfoort
Naam Sander en Pim
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amersfoort, Hilversum, Soest, Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Wensmoeder(s) gezocht regio Amersfoort

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven