Wensmoeder zoekt wensvader!

Ik ben L., 31 jaar, vrijgezel, heterovrouw en sinds een jaartje woonachtig in Utrecht na 10 jaar Amsterdam. Ik werk als HR-manager bij een dynamische scale-up, een rol die ik met veel toewijding vervul. In mijn vrije tijd sport ik af en toe, hou ik van koken en etentjes organiseren, maar het allerliefst heb ik mijn neefjes & nichtjes om mij heen.

Al sinds ik kan praten, roep ik dat ik moeder wil worden. Nu ik de juiste man nog niet heb gevonden, raakt mijn geduld op en weet ik steeds zekerder dat een relatie misschien wel niet de weg voor mij is om kindjes te krijgen (of in elk geval niet de enige weg).

Sinds ik vorig jaar een huis heb gekocht in Utrecht, dicht bij familie en met meerdere slaapkamers, tuin etc. is de droom van een kind nog meer gaan leven. Alsof het met het krijgen van een plek waar een kind fysiek in past, er ook opeens ruimte kwam voor écht dromen. Ik ben mij gaan verdiepen in bewust alleenstaand moederschap en de verschillende vormen die je daarbij hebt. Waar ik initieel dacht dat donor de weg kan zijn voor mij, mis ik dit plaatje iemand waarmee je het geluk en meer kan delen. Iemand die net zo blij zal zijn om te zien dat eerste stapjes worden gezet en net zo bezorgd als je kindje met 39+ graden koorts opgehaald moet worden van school of opvang. Daarnaast lijkt het me ook heel fijn dat je, als je het samen doet, iets meer tijd en ruimte hebt voor jezelf.

Ik ben op zoek naar iemand om het samen mee te doen, in een 50/50 (of 60/60) co-ouderschap vorm of als donor-plus waarbij ik meer verantwoordelijkheid op mij neem. Zolang er sprake is van vertrouwen, goede afspraken en elkaar gunnen, sta ik er voor open.

Als jij je aangesproken voelt door mijn verhaal en je kunt vinden in deze visie van ouderschap, kom ik graag met je in contact. Laten we kijken of er een klik is!

Wensmoeder zoekt wensvader!
Naam L
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Wensmoeder zoekt wensvader!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven