Wensmoeder zoekt toffe wensvaders voor co-ouderschap

Hoi wensvaders,

Hier een oproepje van een 39 jaar oude wensmoeder, die op zoek is naar (het liefst) een homostel in de Randstad, om samen een mooi co-oudergezin te gaan vormen.
Momenteel woon ik nog in Duitsland, maar de plannen om naar Nederland te gaan verhuizen worden steeds groter. Doordat ik dus nog niet in Nederland woon, ben ik flexibel, maar het liefst woon ik wel in de Randstad. Ik werk zowel in het theater als in de marketing (momenteel bij een PR bedrijf, waar ik hybride werk), en wil in Nederland verder in de culturele sector. Ik hou van kunst, cultuur, talen, reizen en ben dol op het maken van mooie bergtouren.
Het co-ouderschap zie ik voor me als een 50/50 of 60/60 oplossing, waar we echt allemaal een groot onderdeel van het leven van het kind zijn, en misschien ook af en toe samen gezellige dingen doen (of nuttige dingen zoals ouderavonden ;)).
Mochten jullie enthousiast geworden zijn door dit oproepje: schroom niet en schrijf me een berichtje!

Wensmoeder zoekt toffe wensvaders voor co-ouderschap
Naam Joofje
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Leiden
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Wensmoeder zoekt toffe wensvaders voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven