Wensmoeder zoekt lieve wensvader(s) voor meerouderschap (60/60) in regio Breda

Lieve wensvader(s),

Als jonge hetero vrouw (30) is dit misschien een ongebruikelijke route om een kinderwens in vervulling te laten gaan maar toch past het helemaal bij mij. Ik volg altijd mijn eigen pad in het leven en dat heeft mij op onverwachte momenten op de mooiste plekken gebracht. Daarom geloof ik erin dat ik de liefste wensvader(s) kan vinden om met mij dit mooie avontuur aan te gaan.
Natuurlijk zou ik mijn kinderwens ook als alleenstaande mama kunnen vervullen maar ik gun mijn kind(eren) graag een grotere familie, vader(s) om tegenop te kunnen kijken en dat ze altijd in een vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen als er iets met mij zou gebeuren.
Dan nog even kort iets over mij: naast dat ik een carrière aan het opbouwen ben in de wetenschap besteed ik mijn vrije tijd aan wandelingen door fijne steden, pubquizen, voetbal kijken en vintage winkels en markten afstruinen naar mooie kleding en vinyl. Daarnaast breng ik ook graag veel tijd door met familie en vrienden die heel belangrijk voor mij zijn. Hopelijk horen jullie daar in de nabije toekomst ook bij en later met onze kleine spruit!

Veel liefs van mij

Wensmoeder zoekt lieve wensvader(s) voor meerouderschap (60/60) in regio Breda
Naam Caroline
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Breda
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Wensmoeder zoekt lieve wensvader(s) voor meerouderschap (60/60) in regio Breda

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven