Wensmoeder zoekt leuke vader(s) voor co-ouderschap

Lieve wensvader(s),

Hier een oproepje van een wensmoeder, die op zoek is naar leuke en betrokken vader(s) om een mooi gezin mee beginnen. Na lange tijd in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt ben ik weer neergestreken in mijn geboortestreek. De wens voor een kindje is altijd blijven knagen en na gesprekken met ervaringsdeskundige lijkt mij co-ouderschap een ontzettend leuke invulling van het moederschap.
Het co-ouderschap zie ik voor me als een 50/50 of 60/40. Ik zou het ontzettend leuk vinden om af en toe samen gezellige dingen te ondernemen.

Ik heb een heerlijk huis en een vaste baan in Rotterdam maar verhuizen is in verloop van tijd zeker een optie. Ik denk dat ik mijzelf kan omschrijven als: Enthousiast verzorgend en stabiel.
In mijn vrije tijd ben ik gek op theater, reisjes maken en lekker eten met vrienden en familie.

Ik zie jullie berichtjes graag tegemoet.
V

Wensmoeder zoekt leuke vader(s) voor co-ouderschap
Naam V
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland, Zuid-Holland

Oproep

Wensmoeder zoekt leuke vader(s) voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven