Wensmoeder zoekt donor (+)

Hi, ik ben Marjolein, 38 jaar en woon in Amsterdam. Ik heb mijn leven goed voor elkaar, alleen helaas nog geen man ontmoet en een onvervulde kinderwens. Vandaar mijn oproep naar een donor (+). Ik ben niet op zoek naar co-ouderschap. Wel zou ik zou het fijn vinden om mijn kindje openlijk te kunnen vertellen waar het vandaan komt en de mogelijkheid willen geven om de donor te leren kennen.

Een gezonde en actieve levensstijl vind ik belangrijk en dat zoek ik daarom ook in de donor. Zelf doe ik aan hardlopen en zwemmen en ben ik graag buiten. Ik heb al veel van de wereld gezien en ik houd van nieuwe dingen ontdekken en van de natuur. Ook kan ik genieten van het lezen van een boek en onlangs ben ik begonnen met gitaarspelen. Verder heb ik interesse in psychologie en persoonlijke groei en ontwikkeling. Goede communicatie, openheid en eerlijkheid vind ik erg belangrijk.

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over mezelf en veel te bespreken. Laat een berichtje achter en dan kunnen we vanuit daar afspreken om elkaar te leren kennen en om te kijken of het een donor match is.

Tot snel!
Marjolein

Wensmoeder zoekt donor (+)
Naam Marjolein
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Provincie Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg (NL), Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Oproep

Wensmoeder zoekt donor (+)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven