Wensmoeder zoekt donor!

Hallo toekomstige donor,

Ik wil graag mijn kinderwens in vervulling laten gaan maar dat kan ik natuurlijk niet alleen!

Ik ben een sociale, zorgzame single vrouw van 36 jaar en woon in Den Bosch.
Ik geniet van het leven, heb een leuk huisje en een fijne vast baan in de zorg, waar ik met veel plezier werk. Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij en samen ondernemen we graag leuke dingen.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uiteten te gaan/borrelen, (steden)tripjes te maken, boeken te lezen, hard te lopen en carnaval te vieren.

Ik ben op zoek naar een betrouwbare donor die geen actieve vaderrol speelt in het leven van het kind, maar die open staat voor contact als het kind daar behoefte aan heeft. Ik vind het belangrijk om een klik met de donor te hebben en openheid naar mijn kind te kunnen bieden.
Ik wil alles graag vast leggen in een donorcontract.

Mocht dit oproepje je aanspreken; ik kijk uit naar je berichtje!

Brabantse groetjes!

Wensmoeder zoekt donor!
Naam Solomoeder
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor

Oproep

Wensmoeder zoekt donor!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven