Wensmoeder zoekt co-ouderschap Utrecht

Lieve co-wensvader(s),

Ik ben E, een single vrouw met een kinderwens. Ik heb verschillende opties onderzocht en co-ouderschap met een mannenstel (of een man alleen) past heel goed bij hoe ik het ouderschap zie. Als jij/ jullie er ook zo in staat/ staan, lees dan vooral verder.

Ik ben jurist en trainer en ik woon in Utrecht, in een gezellige eengezinswoning. Ik ben een sociale, realistische en pragmatische 40-jarige vrouw. In mijn vrije tijd doe ik graag aan theater. Van een paar uur per week gelegitimeerd gek doen met een leuke club mensen laad ik weer lekker op. Verder ben ik dol op wandelen, yoga, lekker veel buiten zijn én afspreken met vrienden (met en zonder kinderen).

Een 50/50 of 60/60 verdeling, waarbij we als ouders een gelijkwaardige rol hebben in de opvoeding, spreekt mij aan. Zodat we de zorg én belangrijke momenten in het leven van het kind kunnen delen. Om goed aan te kunnen sluiten bij de behoeften van het kind, is een goed doordacht plan hebben met elkaar belangrijk. Maar goed kunnen communiceren en dat we elkaar het ouderschap gunnen en elkaar daarin vertrouwen, zie ik als minstens net zo belangrijk. Daarom wil ik graag de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen. Om de wensen en waarden en normen af te tasten en allerlei dingen te bespreken. En uiteindelijk, essentiële zaken vast leggen met elkaar, met hulp van een specialist.

Verder is het nog handig om te weten dat ik eicellen heb laten invriezen (op 38-jarige leeftijd). Toen bleek ook dat ik een normale eicelvoorraad voor mijn leeftijd heb.

Ben jij/ zijn jullie die lieve, positieve en open-minded wensvader(s) én denk je na het lezen van deze oproep, die vrouw wil ik beter leren kennen? Super leuk! Stuur me dan een berichtje.

Groetjes E

Wensmoeder zoekt co-ouderschap Utrecht
Naam E
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Wensmoeder zoekt co-ouderschap Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven