Wensmoeder zoekt co-ouderschap Amsterdam

Ik ben R, 37, woon in Amsterdam-Oost, bi/pan in het LGBTQIA+ spectrum, op zoek naar een gay man of gay mannenstel* voor co-ouderschap.

Het leven voelt nu als een cyclus, van jong naar oud en weer terug. Ik voel dat ik die natuurlijke cyclus wil meemaken. Die circle of life is groter dan mijzelf. Momenteel heb ik geen kinderen in mijn leven helaas, ook niet van vrienden of familie (in de buurt). Tante zijn van een vriend of broer, en dan elke week bijdragen leek me ook leuk maar dat is niet zo gekomen.

Als beeldend kunstenaar verdien ik weinig maar ik ben momenteel gelukkig in mijn bijbaan als schoonmaker in een cultuurcentrum met veel fijne mensen. Ook geef ik ongeveer eens per maand een workshop schilderen met een lage dosis psychedelische truffels.

Graag vertel ik nog wat over mijzelf aan de hand van een aantal waarden:

Compassie

Hoewel ik geen activist ben, waardeer ik in mijn partner en vrienden dat ze geven om iets wat buiten hunzelf of directe gezin staat, en dat ze gelijkwaardigheid een goed streven vinden.

Verbinding

Het idee van (gekozen) familie spreekt mij erg aan. Verbinding is voor mij heel belangrijk als waarde in mijn leven, ik heb veel vrienden en onderhoud die banden graag. Elke maandagavond organiseer ik een filmavond bij mij thuis met vrienden. Hoewel ik niet superveel films kijk, is dit ritueel van elke week een film kijken (met iemand) iets wat ik tijdens Covid lockdowns heb geleerd als iets wat goed is voor mijn mentale welzijn. Ook heb ik ongeveer eens in de maand een museumclub, hiervoor heb ik een mailinglist en wie wilt krijgt een uitnodiging om mee te gaan. Eens per week een uitgebreide, lekkere en niet louter functionele maaltijd koken met voor/ iemand anders heeft ook een positieve impact op mijn welzijn.

Nieuwsgierigheid – Open-mindedness – Imagination

De mensen die ik graag om me heen heb, staan open voor de ander.

Een 60/60 verdeling co-ouderschap spreekt me aan, een overlappend gezinsleven. Zowel voor mezelf als voor het kind vind ik het belangrijk dat extra familie/netwerk te hebben en meer ouders, alleenstaand moeder zou ik niet willen zijn.

In de opvoeding zie ik voor me, een balans tussen zelfstandigheid van het kind en het besef dat er ook anderen op de wereld zijn. Daarnaast is Sinterklaas een verklede man met kado’s komende uit China gemaakt door andere kinderen.

Als je/ jullie denkt dat bovenstaande aan kan sluiten bij je/ jullie, stuur dan een bericht!

*Met man bedoel ik een persoon met zaadcellen, niet beperkt tot het gender man

Wensmoeder zoekt co-ouderschap Amsterdam
Naam R
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensmoeder zoekt co-ouderschap Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven