Wensmoeder zoekt co-ouders in (de omgeving van) Utrecht

Hoi wensouder(s),

Ik ben 36 jaar oud, single en ik heb een kinderwens. Ik ben daarom op zoek naar co-ouder(s) om de liefde voor een kindje mee te delen.

Waarom lijkt co-ouderschap mij zo mooi?
Ik zou een kind graag een uitgebreid, liefdevol netwerk willen geven, met meerdere ouders. Het lijkt mij fijn om de mooie momenten, maar ook de zorgen en twijfels, te delen. Verder biedt co-ouderschap mij de vrijheid om ook zelf dingen te blijven ondernemen.

Wat zoek ik?
Ik ben op zoek naar co-ouder(s) in Utrecht of de omgeving van Utrecht. Een 50/50 of 60/60 verdeling spreekt mij het meest aan. Ik zou graag eerst willen verkennen of we vrienden zouden kunnen zijn en natuurlijk of we samen een kindje (of misschien zelfs twee) zouden willen grootbrengen. Daarna ben ik klaar voor het grote avontuur!

Over mij…
Ik hou van wandelen, hardlopen, eten, tekenen, reizen en dansen op festivals. Ik kom graag in de natuur, bijvoorbeeld op de Veluwe waar mijn moeder woont. Op vakantie vind ik het heerlijk om te hiken in de bergen. Je maakt me trouwens ook blij met lekker eten en drinken in een stad. Mijn favoriete series zijn Rick & Morty, the Wire en Archer. Ik werk als communicatieadviseur. Ik woon in Utrecht, waar ik een fijn netwerk van goede vrienden in de buurt heb. Daarnaast heb ik een goede band met mijn familie.

Spreekt dit je aan? Dan zou ik het ontzettend leuk vinden om van jou of jullie te horen!

Wensmoeder zoekt co-ouders in (de omgeving van) Utrecht
Naam Lijn
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Wensmoeder zoekt co-ouders in (de omgeving van) Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven