Wensmoeder op zoek naar wensvader in de regio Amsterdam

Hoi, ik ben Femke en ik ben 40 jaar, theatermaker en woon in Amsterdam. Ik heb al enige tijd een kinderwens en wil graag met een donor plus of co-ouder samenwerken om mijn kinderwens te vervullen. Hieronder wat meer over mij. Ik ben benieuwd of jij of jullie door het lezen enthousiast worden en kennis zouden willen maken!

Zoals ik al schreef ben ik theatermaker. Ik heb een maskertheatergroep waarmee we in de zomer op binnen- en soms buitenlandse festivals spelen. Afgelopen tien jaar heb ik daarnaast muziek gemaakt en opgetreden als violist met zang en elektronica. Voor meer stabiliteit heb ik op dit moment een parttime job als PR & Marketingmedewerker voor een organisatie die muziek maakt met nieuwkomers in azc’s in Nederland.

Ik ben opgegroeid op het platteland, waar ik een no-nonsens mentaliteit, doorzettingsvermogen en liefde voor de natuur heb opgedaan. Als moeder zie ik mezelf als iemand die ons kind opvoed met veel creativiteit, empathie, fantasie, humor en nuchterheid. Op dit moment woon en werk ik in mijn zelfgebouwde containerhuis in een broedplaats, waar meerdere creatieven wonen en werken. We delen hier veel dingen in ons leven. We eten af en toe samen, organiseren concerten op ons culturele podium, stoken kampvuurtjes of tuinieren in onze permacultuurtuin.

De afgelopen jaren ben ik me meer gaan verdiepen in wat er van ‘binnen’ gebeurt. Ik doe regelmatig yoga, beoefen meditatie en volg cursussen mindful communiceren. Dit heeft me ook doen beseffen dat ik graag een kindje zou willen. Ik heb daarom op m’n 35-ste eicellen in laten vriezen om die kans te vergroten. Ik sta open voor samenwerking, van donor plus tot co-ouderschap, afhankelijk van jouw/jullie wensen en mogelijkheden en de ‘klik’.

Ik ben op zoek naar iemand of een stel dat ons kind met veel empathie wil opvoeden. Iemand of een stel die het vertrouwen voelt dat we er, wat er ook op ons pad komt, wel uitkomen.

Spreekt dit je aan? Ik ben benieuwd. Wil je kennismaken?

Wensmoeder op zoek naar wensvader in de regio Amsterdam
Naam Femke Anna
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Wensmoeder op zoek naar wensvader in de regio Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven