Wensmoeder op zoek naar leuke homo man / stel

Dag leuke lezer!

Yes ik ben ook op zoek naar een leuk man of mannenstel om een roze relatie mee aan te gaan en als co-ouders één, het liefst twee kinderen samen op te laten groeien en bloeien.

Maar goed wie ben ik; een lange dame uit Rotterdam. Heb jaren in Utrecht gewoond, maar na een jaartje Universiteit in Engeland ben ik in Roffa terecht gekomen. Ik heb wat carrière switches gemaakt, maar heb nu mijn plezier gevonden in supply chain binnen de food industrie.
Verder ben ik wel echt een denkertje, dromertje, tikkie chaotisch, maar houd het overzicht : ) . Ik ben zeer nieuwsgierig, leergierig en ondernemend, nieuwe avonturen geven energie en leiden tot mooie herinneringen. Naar mensen toe ben ik empathisch, heb groot inlevingsgevoel, ben loyaal en heb luisterende oortjes. Ik volg sinds kort een cursus boksen, heb een tijdje ballet gedaan, leer piano spelen en organiseer zo nu en dan schaakavondjes met mijn maatjes. Ik mis concerten enorm, muziek is echt een super belangrijke uitlaatklep! Ook zijn de zomers normaal gesproken gevuld met festivals… maar ja nu ff jaartje niet dus.

Verder heb ik een passie voor fotografie, in combinatie met mooie reizen, natuur het liefst glamping en keuvelavondjes met een kaasplankje en glas champagne (wel een lokale) kan ik echt vet van genieten.

Nadenkend over roze-ouderschap ligt er nog veel open, naar mijn idee groei je samen in dat proces naar een steeds duidelijker plaatje. Uiteraard heb ik wel mijn normen en waarden, zoals het bieden van veilig thuis om te mogen zijn en te kunnen uiten. Gepaard met een overdosis aan liefde en humor en gezonde stimulans in persoonlijke ontwikkeling.

Naast een goede verstandhouding, zie ik het ook wel voor me dat we als roze co-ouders ook toch een beetje verliefd worden op elkaar, ik sta dan zeker open voor een eventuele 60/60 constructie, maar de concrete invulling is naar mijn inziens onderdeel van het proces en zullen we samen verder wel uitkomen!

Praktisch gezien zou het leuk zijn als jullie uit omgeving Rotterdam, Leiden of Den Haag komen. Maar voor dé klik ben ik bereid te verhuizen naar Utrecht (terug van weggeweest) of Amsterdam (altijd al eens willen wonen) en omgeving.

Zó dat wat mijn intro! Benieuwd naar die van jou / jullie : )

Wensmoeder op zoek naar leuke homo man / stel
Naam Wensmamsie
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Wensmoeder op zoek naar leuke homo man / stel

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven