Wensmoeder op zoek naar leuke homo man / stel

15 juni 2020

Met enige jaren van twijfel (of misschien tikkie onzekerheid) voel ik eindelijk dat ik dit avontuur heel graag wil aangaan; een roze relatie met een single of homo stel, om samen één, liefst twee kinderen op te laten groeien en bloeien.

Wie ben ik:
– Lange dame van 1.82 / 38 jaar.
– WO geschoold
– Karakter; analytisch, nieuwsgierig, empathisch, loyaal, ondernemend, leergierig, avontuurlijk
– Hobby’s; boksen, piano spelen, concerten, festivals, schaken of andere spelletjes, fotografie, weekend uitstapjes, kaas en champagne
– Sinds kort ook helemaal into bloemen en planten, natuur en glamping.

Wat ik belangrijk vind in de opvoeding:
Dat een kind zich altijd veilig voelt; om te zijn en zich te kunnen uiten, discussies zijn niet erg en verschil van mening is gezond. Daarbij een overdosis aan liefde en humor en gezonde stimulans in persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ik het verder een beetje voor me zie:
Het liefst kom (en) jij / jullie uit omgeving Rotterdam, Leiden of Den Haag. Maar voor dé klik ben ik bereid te verhuizen naar Utrecht (12 jaar gewoond) of Amsterdam (altijd al eens willen wonen).

Daarbij vind ik het idee om de kid(s) een vaste woning te bieden en dat wij -ouders – wisselen niet eens zo slechte constructie. Maar goed daar hebben we het vast nog even over.

Graag zou ik jou / jullie zo goed en snel mogelijk willen leren kennen, we zijn allemaal niet perfect en hoe sneller we op ons gemak zijn, des te sneller leren we ook elkaars gebreken, des te sterker de basis! Samen naar Lowlands of op vakantie zal nu moeilijk gaan, maar als het idee jullie al aanstaat denk ik dat al goed begin is. De rest vullen we wel op een andere creatieve manier in. Naast een goede verstandhouding, zie ik het wel voor me dat we als roze Co-ouders ook toch een beetje verliefd worden op elkaar, ik sta dan zeker open voor een eventuele 60/60 constructie, maar de concrete invulling is naar mijn inziens onderdeel van het proces en zullen we samen verder wel uitkomen!

Thanks voor het lezen van mijn oproepje! En leuk als je me ook nog een berichtje stuurt 😊

NaamWensmamsie
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wensCo-ouderschap
ProvincieNoord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Wensmoeder op zoek naar leuke homo man / stel

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>