Wensmoeder op zoek naar co-papa’(s) in regio Amsterdam

Hi!

Ik ben Thessa, hetero en woon in Amsterdam. Ik heb altijd heel graag moeder willen worden en co-ouderschap lijkt me een hele mooie manier om invulling te geven aan mijn kinderwens.

Ik ben positief, avontuurlijk, lief, spontaan, hou van het leven en nieuwe dingen doen. Daarnaast ben ik sportief, hou van hardlopen, surfen, reizen en buiten zijn. Ik werk als online marketeer en ben heb zowel financieel als op sociaal gebied mijn zaken op orde. Ik ben gezond en woon in een eigen huis met een tuintje.

De afgelopen tijd is mijn kinderwens gegroeid en ik ben er klaar voor om deze wens waar te maken met iemand die net zo betrokken is en met wie ik de belangrijkste rol in mijn leven zo goed mogelijk samen kan invullen.

Ik zou graag samen een kind opvoeden en de zorg gelijkwaardig delen. Hierbij vind ik het belangrijk dat er ook een persoonlijke klik is en je hetzelfde over de belangrijke dingen denkt, zodat je een kind de best mogelijke gezamenlijke opvoeding kunt geven.

Ik hoor graag van je/jullie als je/jullie je hierin kunnen vinden!

Hartelijke groet,

Thessa

Wensmoeder op zoek naar co-papa’(s) in regio Amsterdam
Naam Thessa
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensmoeder op zoek naar co-papa’(s) in regio Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven