Wensmoeder gezocht voor uniek co-ouderschap! Met Transvrouw en Hetero man.

Hallo lieve wens mama’s

Wij zijn L (35) en T(25), een jong en liefdevol stel met een passie voor het leven. Ik T werk parttime in de zorg en mijn partner L werkt full time als service monteur, in onze vrije tijd genieten we van wandelingen in de natuur, knusse filmavonden en het ontdekken van nieuwe culinaire hoogstandjes.

Onze normen en waarden zijn geworteld in respect, open-mindset, openheid en empathie. We geloven in het creëren van een warme en ondersteunende omgeving, waarin iedereen de ruimte heeft om zichzelf te zijn en te groeien. Daarom zoeken wij dit ook terug in een wens mama.

Ik T ben jaren geleden in transitie gegaan om mezelf te worden. Toentertijd heb ik voor de operatie mijn zaadjes laten opslaan. Deze zullen dan ook gebruikt worden in ons traject. Mijn transitie is hedendaags geen punt van aandacht meer, en zal al onze aandacht daarom ook naar ons toekomstig wondertje gaan.

Momenteel zijn we op zoek naar een wensmoeder die geïnteresseerd is in het aangaan van een bijzonder co-ouderschap met ons. We dromen van het delen van de vreugde, uitdagingen en verantwoordelijkheden die komen kijken bij het ouderschap, en streven ernaar om samen een liefdevolle en ondersteunende omgeving te creëren voor ons toekomstige kindje. Hierbij staan wij open voor 50/50 of 40/60.

Ben jij de wensmoeder die ons gezin compleet kan maken? Laten we samen dit prachtige avontuur aangaan!

Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking en wie weet, misschien is dit het begin van een mooie reis samen.

Met warme groeten,
L en T.

E-mail: T.meerdangewenst@hotmail.com

Wensmoeder gezocht voor uniek co-ouderschap! Met Transvrouw en Hetero man.
Naam T
Ik ben Trans vrouw, hetero man
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amersfoort, Arnhem, Soest, Utrecht
Provincie Gelderland, Utrecht

Oproep

Wensmoeder gezocht voor uniek co-ouderschap! Met Transvrouw en Hetero man.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven