Wensmoeder gezocht regio Haarlem

Mijn naam is Maarten een 31 jarige, woonachtig in het mooie Haarlem en werkzaam als Chemical Engineer.

In mijn functie als Chemical engineer ben ik o.a. verantwoordelijk voor het ontwikkelen, optimaliseren en produceren van biobrandstoffen voor de auto, scheepvaart en luchtvaartindustrie. Naast mijn werk ben ik met plezier vrijwilliger bij Vitalis waar ik kinderen tussen de 5 en 18 jaar begeleid die zich als gevolg van een tekort aan aandacht in een kwetsbare positie bevinden en het risico lopen in de problemen te raken.

In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling in de natuur, uitgebreid koken, ouderwetse bordspelletjes, lezen en lekker sporten!

Na enkele relaties te hebben gehad heb ik voorlopig besloten om vrijgezel te blijven en mij meer te gaan focussen op het zoeken naar een geschikte en gezellige wensmoeder waarvan de goede onderlinge klik van essentieel belang is! Ik ben vrij flexibel en sta open voor een weekend en of 50/50 co-ouderschap.

Voor mij is het belangrijk dat het kind kan opgroeien in een warme en veilige omgeving.

Wegens een medische reden zijn er in juni 2019 zaadcellen van mij ingevroren daarom zal de gehele bevruchtingprocedure via het Erasmus ziekenhuis verlopen.

Mocht je mijn oproepje interessant vinden dan kunnen we wellicht eens afspreken!

Wensmoeder gezocht regio Haarlem
Naam Maarten
Ik ben Biseksuele man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Haarlem
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensmoeder gezocht regio Haarlem

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven