Wensmama’s uit Utrecht zoeken donor (+)

Hallo lieve onbekende,

Wij (vrouw 32 jaar en vrouw 33 jaar) zijn bijna 6 jaar samen en wonen in het midden van Nederland in ons superfijne huis. We hebben een heerlijk leven samen, met veel lieve vrienden en familie om ons heen. We mogen elke dag doen wat we leuk vinden in ons werk en genieten met volle teugen van de momenten die we samen hebben. Kortom: we delen een leven waar we ontzettend dankbaar voor zijn. Een leven wat voor ons bijna als compleet voelt. Bijna, omdat er nog één puzzelstuk ontbreekt. Samen een gezin vormen lijkt ons namelijk het allermooiste wat er is! Gelukkig zijn er ook voor ons manieren om hier invulling aan te geven. En mensen met een groot hart die ons hier hopelijk bij willen helpen.

In de afgelopen jaren hebben wij veel intensieve maar zeker ook mooie gesprekken gevoerd met elkaar, over hoe we onze kinderwens vorm willen geven. Wat voelt voor ons goed? Maar vooral: wat is de meest liefdevolle manier voor onze toekomstige kindjes? Inmiddels zijn we tot de conclusie gekomen dat een zogenoemde Donor Plus constructie het beste bij ons past.

We vinden het belangrijk dat ons toekomstige kindje weet wie de persoon die ons geholpen heeft is. En dat hij of zij op een laagdrempelige manier met deze persoon in contact kan komen als deze wens er is. Ook voor onszelf vinden wij het waardevol om kennis te kunnen maken met elkaar. De rol van ouders willen we zelf fulltime vervullen, met daarbij alle bijbehorende verantwoordelijkheden, zowel qua zorg als financiële verplichtingen. De donor zal dus geen vaderrol vervullen, maar we staan wel open voor een vriendschap.

Dit is de eerste stap van ons avontuur: de zoektocht naar een bekende donor! Enorm spannend, vast en zeker niet alleen voor ons. We beseffen ons dat dit ook voor de andere ‘partij’ een impactvol besluit is. Mocht ons verhaal je aanspreken, dan komen we graag met je in contact.

Liefs,
Twee wensmama’s

Wensmama’s uit Utrecht zoeken donor (+)
Naam Wensmama's Utrecht
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Wensmama’s uit Utrecht zoeken donor (+)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven