Wensmama zoekt Donor (West Brabant)

Hallo, ik ben een wensmama van 41 en ik wil al heel lang echt mama worden. Het is er helaas niet van gekomen om een partner te vinden om het samen te doen, dus dan doen we het gewoon lekker zelf. Ik ben tenslotte zeer onafhankelijk en niet bang voor een uitdaging. Ik heb een rustig, stabiel leventje in een leuke, kinder- en natuurrijke omgeving. Knus huisje en lief hondje zijn al van de partij. Het enige wat nog ontbreekt is een klein hummeltje.

Ik zoek een alleenstaande donor of homo stel die hier aan mee wilt helpen. Co-ouderschap hoeft niet perse. Ik zou het voor het kind erg fijn vinden als hij/zij wel weet wie zijn/haar papa is en dat het kind ook contact mag zoeken als hij/zij hier behoefte aan heeft. Als we samen (donor en ik) goed klikken en de donor heeft er interesse in, dan is Co-ouderschap een optie. Hoe dat er dan precies uit gaat zien, dat bespreken we dan samen.

Wensmama zoekt Donor (West Brabant)
Naam Alleentje
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor
Regio Breda
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Wensmama zoekt Donor (West Brabant)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven