Wensmama gezocht (België)

Dag Wensmama’s (in België),

Ik ben Sander, frisse, jonge (gezonde) dertiger, homo en “niet onaantrekkelijk”. Woonachtig midden in de driehoek Antwerpen-Gent-Brussel & werkzaam in een management functie in de privésector. Vrije tijd besteed ik sociaal (met vrienden), soms sportief (lopen), soms creatief (theater, beeldende kunst) & af en toe online (games).

Al sinds erg jong weet ik dat ik vader wil worden. Dat gevoel werd de voorbije jaren enkel sterker door de peter-rol op te nemen voor het kindje van mijn beste vrienden. Sinds enkele jaren ben ik o.a. via dit platform op zoek naar een manier die wens mogelijks in vervulling te zien gaan.

Ik sta open voor verschillende vormen van co-ouderschap, maar heb wel wat uitgesproken praktische voorkeuren, laat je niet afschrikken want er mag heel veel nuance en flexibiliteit bovenop. In ideale omstandigheden ontmoet ik een single vrouw rond de 34-38 (indicatief!) en kunnen we ons op zo’n manier organiseren dat ons kind één (t)huis kan hebben, waar we zelf beiden welkom zijn en er eventueel afwisselend wonen. In mijn beleving is zo’n setting optimaal voor het kind, praktisch ook mogelijk, maar het vereist wat flexibiliteit en de connectie tussen de mama & mezelf moet goed zitten. Dat ontdek je natuurlijk alleen door elkaar enkele keren te ontmoeten, doch is het voor mij geen vereiste om elkaar tot in de diepste emotie te leren kennen. Een deel van deze vorm van coouderschap is nu eenmaal rationeel.

De toekomstige mama is eveneens fit & gezond, “niet onaantrekkelijk”, houdt zich staande in onze veeleisende maatschappij met een job, vrienden, hobbies en heeft een realistisch beeld van hoe haar omgeving zal reageren op een “meer dan gewenst” kind.

No matter what, in om het even welk scenario is het wel mijn doelstelling om een actieve vader rol te kunnen opnemen. Enkel donor zijn is dus geen optie.

Voel je je aangesproken en/of kan je je vinden in deze aanpak of visie, stuur me dan een berichtje.

Wensmama gezocht (België)
Naam Sander
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Dendermonde
Provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant

Oproep

Wensmama gezocht (België)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven