Wensmama gezocht

Wensmama gezocht
Dieter
Homoman alleen
Kinderwens
Zoekt: lesbische vrouw alleen, biseksuele vrouw alleen, heterovrouw alleen, vrouwenstel
Dieter, 58 jaar, gezond, alleenstaande homo, jonge look en spirit
Regio Vlaanderen (momenteel woonachtig in Antwerpen)
Werkt als theatermaker
Voorkeur voor co-ouderschap, met mede-opvoedingsverantwoordelijkheid. Tijdsverdeling te bespreken.

Ik kom uit een generatie waar kinderen voor homo’s nog niet echt aan de orde was, vandaar mijn late maar grote en oprechte wens. Ben op zoek naar een vrouw die een energieke en creatieve papa een interessante optie vindt en met wie het uiteraard ook goed klikt en goed afspreken is. Ik ben creatief op professioneel niveau, maar ook met veel vaderlijke eigenschappen, die ik graag tot ontplooiing wil brengen.
Voor de rest is er een hoop bespreekbaar. Ik ben flexibel. Mail me graag als je je herkent in waarnaar ik op zoek ben. Dan zit er mogelijks een koffie in en een fijn gesprek.

Wensmama gezocht
Naam Dieter
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Wensmama gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven