Wens-vader(s) gezocht regio Nijmegen

Tijd om onze kinderwens vorm te gaan geven! Co-ouderschap spreekt ons al erg lang aan, dus willen we in eerste instantie kijken of er wellicht een leuk mannenstel is, dat co-ouderschap ook ziet zitten. Wij hebben geen haast en willen alleen beginnen aan co-ouderschap als er echt een goede klik is en het voor iedereen goed voelt. Daar willen we dus absoluut de tijd voor nemen.

Over ons: wij zijn twee vrouwen rond de 30 jaar oud, nu zo’n zeven jaar samen en sinds vorig jaar wonend in ons fijne koophuis. We zijn een actief, sociaal stel dat graag leuke dingen met vrienden doet (van spelletjes tot een avondje stappen), maar tegelijkertijd ook graag de rust opzoekt. We gaan graag de natuur in en proberen ook milieubewust door het leven te gaan. We zijn vaak in de buitenlucht te vinden en verzinnen daar elke keer weer wat nieuws: van voetballen tot hiken, klimmen, mountainbiken, (wind/kite)surfen, wij willen het liefst alles kunnen. Sportief zijn we dus zeker, maar tegelijkertijd genieten we ook van lekker (en veel) eten, van een avondje netflix of met een goed boek op de bank. We werken beiden al een aantal jaar als therapeut, met kinderen en gezinnen. En ja.. we lijken qua interesses inderdaad behoorlijk veel op elkaar. Toch zijn we qua karakter wel degelijk verschillend, maar dat zul je ongetwijfeld merken als je ons leert kennen.

Wie zoeken we?
Op dit moment hebben we een lichte voorkeur voor een mannenstel, maar evt. single mannen met een kinderwens staan we ook voor open. Belangrijk is voor ons dat je/jullie woonachtig zijn in Nijmegen of bereid zijn naar Nijmegen te verhuizen. We weten dat we hiermee ons ‘zoekgebied’ nogal beperken, maar wij zijn het toch echt over een ding eens: we gaan hier voorlopig niet meer weg 😉

Vragen/opmerkingen/wil je ons beter leren kennen (inclusief onze namen – die hebben we bewust nog even weggelaten): reageer vooral!

Wens-vader(s) gezocht regio Nijmegen
Naam -
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Nijmegen

Oproep

Wens-vader(s) gezocht regio Nijmegen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven