Wens vader zoekt wens moeder in Emmen of omgeving

Ik ben Olav (49). Ik heb al heel lang en kinderwens om vader te worden en zoek en lieve spontane vrouw om ons kinderwens in vervulling te laten gaan, en die in die co ouderschap wil zodat wij samen evenveel aandacht en liefde kunnen geven. Zou dan leuk vinden om met jou in contact te komen. Ben je maximaal 39 jaar oud? Dan zie ik jou bericht graag tegemoet. Groetjes Olav

Wens vader zoekt wens moeder in Emmen of omgeving
Naam Olav
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Zwolle
Provincie Drenthe

Oproep

Wens vader zoekt wens moeder in Emmen of omgeving

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven