Wens vader/doner plus

Hallo mijn naam is Peter ben 51 jaar sportief en in shape 110 kg. 1.90 m . Ik werk hard, train hard maar hou ook van genieten van het leven. Leuke dingen doen lekker uit eten , chillen en af en toe een leuk feestje want ik hou van gezelligheid. Kortom ik heb een super leven Door mijn altijd hard werken veel in buitenland en de loop van mijn leven tot nu toe. Heb ik geen kinderen. Ik ben momenteel happy vrijgezel ook. Ik heb een druk sociaal leven en misschien begin ik ooit wel weer een relatie. Al een tijdje knaagt het gevoel van” je werkt hard je bouwt wat op in het leven alles lukt je maar voor wie ? Het zou leuk zijn om het aan je zoon of dochter door te pasen. Maar die heb ik dus niet. Om nou een relatie te beginnen om alleen kinderen te krijgen, dat werkt niet zulke dingen moeten groeien. Dus zou dit een oplossing zijn voor mij onder het mom “nu kan het nog wel”. Alleen een kind opvoeden lijkt me onverstandig en ik vind dat een kind een moeder moet hebben en misschien wel twee. Ik wil er wel echt een vader voor zijn en het erkennen. Ik hoop hiervoor een goede leuke match te vinden waaruit een vriendschap door gezamenlijke interest en belangen kan ontstaan. Goeie afspraken maken waar iedereen zich in kan vinden lijkt me essentieel. Maar ik heb wel wat wensen maar ben makkelijk op dat gebied. Ik ben trouwens best wel grappig en handig om als goede vriend te hebben . Ik ben werkzaam in verschillende branches op zelfstandig niveau. Waaronder sport, security, vastgoed onderhoud en heb niet te klagen😉. Nou wie weet

Wens vader/doner plus
Naam Peter
Ik ben Man
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Wens vader/doner plus

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven